Pensiunea Casa de sub Deal din Runcu

Nr 62, Sat, Runcu Bâltișoara

Fără Evaluare from 0 reviews
0/5
0% of guests recommend

Descriere

​Capacitate: 12 adulți în 4 spații de cazare

Acum si cu tichete de vacanta atat pe suport de hartie cat si pe card! “Casa de sub deal” e agro pensiunea care te face sa te intorci la bucuria copilariei cu amintirile plimbatului pe deal fara griji, cu urcatul in copaci, cu muscatul unei rosii parfumate culese direct din gradina de tine sau a cireselor culese direct din pom.
Statul in jurul focului pana ce gratarul e gata sau asteptarea tocanului la ceaun te rupe de stresul cotidian apropiindu-ti familia si prietenii de valorile lor. Terasa este perfecta pentru un loc racoritor in zilele toride de vara si leaganul dintre arbustii de liliac inflorit te linistesc si-ti sterg pentru cateva zile grijile cotidiene.

Construite in 2018 cu multa bucurie cele 3 camere de 3 margarete (fiecare camera cu baie proprie) si un apartament renovat de 2 margarete (o baie la ambele camere in aceeasi incinta potrivita pentru o familie numeroasa) te asteapta cu intimitate si liniste sa le ocupi cateva zile de relaxare.

Situata exact asa cum ii spune numele la poalele dealului in satul Baltisoara, comuna Runcu, judetul Gorj, te asteapta sa o descoperi in apropierea vestitelor Chei ale Sohodolului la cativa km distanta pe care ii poti parcurge chiar si cu bicicleta daca esti antrenat in astfel de drumetii. Obiectivele turistice nu lipsesc nici ele. La 6km in Satul Hobita gasesti Casa Memoriala Constantin Brancusi, marele sculptor al sec XX care ne-a lasat mostenire vestira Cale a Eroilor ce cuprinde aliniate in Orasul Targu-Jiu (18km) pe aceeasi axa operele Coloana Infinitului, Masa Tacerii, Aleea Scaunelor si Masa Tacerii. La 35km in inima muntelui puteti vizita Manastirea Tismana, un loc plin de incarcatura energetica si spirituala. Mai sus de ea cu 10 km gasiti una din `minunile peisajului autohton` numita `Podul Lui Dumnezeu`. Un pod in stanca sapat de natura cu legende ce asteapta a fi descoperite.
Pentru ca vara avem nevoie si de o piscina, localizata intr-o padure in apropiere (10 minute cu masina) Complexul Acvatic Aprilia satisface toata familia cu activitati pentru intreaga zi. Topogane, bazine diverse, teren de joc.

Va asteptam cu drag!

Facilități

Restaurant
Factură disponibilă
Acceptă Tichete

Facilități

WiFi gratuit inclus
Parcare
Zonă pentru fumători
Aer Conditionat
Incălzire
Terasă
Frigider în unitate
Plata cu cardul
Foișor în curte
Grătar/barbeque
Gradină/curte

Camere Disponibile

{{room.title}}

{{type.price_html}}
{{total_rooms}}
{{ type.price }}%
{{ formatMoney(type.price) }}
{{total_price_html}}
Total Price: {{total_price_html}}
Pay now {{pay_now_price_html}}
Proprietatea nu are prețuri afișate pentru perioada solicitată de către dvs, vă rugăm selectati o alta dată !

Tipul Propietății

Pensiune

Reguli

Check In
14:00 - 20:00
Check Out
07:00 - 12:00
Nr 62, Sat, Runcu Bâltișoara
0/5
Fără Evaluare
Based on 0 evaluări
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0
No Review
You must log in to write review

Pensiunea Casa de sub Deal din Runcu

+40765871438


See Location On Map

Tipul Propietății

Pensiune